субота, 26 грудня 2020 р.

Новорічний настрій.

 25 грудня, християни, які в літургійному житті живуть за григоріанським та новоюліанським календарями, святкували Різдво Христове. Три роки тому, в грудні 2017-го, Верховна Рада України VIII скликання зробила цей день офіційним державним вихідним. Проте більшість церков в Україні й надалі послуговуються юліанським календарем. 

 Новорічний настрій панує і в нас у класі.


 Вітаємо усіх з прийдешніми святами!

День української хустки.









 7 грудня - День української хустки.Саме українська хустка об’єднує жіночі покоління і передається як родинна цінність від матері до доньки.
До Всесвітнього Дня Української Хустки чарівні дівчатка, мами та педагоги нашої школи приєднуються до флешмобу #УкраїнськаХустка.
Сьогодні не часто можна побачити на сучасній жінці хустку. А дарма, адже хустка – це символ нашого народу, вона оберіг, що символізує любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. Свято української хустки сприяє збереженню та відродженню українських традицій.
Тож, відроджуймо, поважаймо, пропагуймо наші українські традиції — це генетичні скарби нашого народу. Нам весело і затишно в квіткових полях))

16 днів проти насилля.

  Щороку з 25 листопада по 10 грудня проходить Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Основними завданнями акції є привернення уваги громадськості до двох актуальних проблем: запобігання та протидії домашнього насильства та торгівлі людьми.

На виховній годині учні нашого класу ознайомилися з інформацією про булінг, його прояви та ознаки, як діяти в загрозливих ситуаціях. Опрацювали буклет "Булінг..." розроблений соціальним педагогом Л.Д. Шкворець та пройшли анкетування “Булінг та його прояви”.