вівторок, 5 грудня 2023 р.

Всесвітній день волонтера

 5 грудня Всесвітній день волонтера. В рамках загальношкільної акції "16 днів проти насилля" відбулася зустріч з організатором волонтерського руху в місті Кам'янка, Антоном Юрченко. Під час тренінгу учні ознайомилися із загальними поняттями: волонтерство та милосердя.







четвер, 23 листопада 2023 р.

Передвиборча кампанія в ліцеї №1.

 Цього тижня розпочалася передвиборча кампанія на посаду президента ліцею №1.  Один із кандидатів - учениця нашого класу, Мартинюк Олександра. В рамках активної агітації сформувалася потужна PR команда у складі активістів  класу: Чеботарев Романа, Малюкіна Романа та Тарасенко Аліни. З презентацією власної програми Саша завітала  у кожен клас ліцею.


Бажаємо перемоги!

Цікаві конкурси з інформатики

  На уроках інформатики учні підгрупи вчителя Олефіренко Наталії Михайлівни протягом жовтня-листопада взяли участь у цікавих конкурсах.


02.10-17.11.2023 - XIX Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» (Осінь 2023) з інформатики

Підсумки: із 15 учнів підгрупи - 12 виконували завдання олімпіади на уроці інформатики.

Дипломи І ступеня вибороли Роздобудько А., Кузява А., Горник Д., Вигівська Н., Конюшенко Д.
Диплом ІІ ступеня вибороли  Кулинич В., Корепанов О., Апілат Д.
Дипломи ІІІ ступеня виборов Коновалов М.

  

 

 

 
Всі учасники отримали Сертифікати учасника, які можна завантажити з особистого кабінету НаУрок та роздрукувати.

14 листопада 2023 року учні підгрупи виконували завдання конкурсу "Бобер 2023".
"Бобер" - Міжнародний конкурс з інформатики та комп'ютерної грамотності, який проводиться з метою підвищення ІКТ-компетентності дітей, ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, комп'ютерною технікою.
Результати після перевірки робіт будуть оголошені у лютому 2024 року.

понеділок, 16 жовтня 2023 р.

"За двома зайцями"

Традиційно проводимо дозвілля разом. Ці вихідні учні нашого класу запам'ятають надовго. Мали змогу не тільки познайомитись з безсмертним твором Михайла Старицького - "За двома зайцями". а й з творчістю народної артистки України, Ольги Сумської. Кульмінацією вечора стало особисте знайомство з актрисою та пам'ятне фото.

 




понеділок, 2 жовтня 2023 р.

Похід вихідного дня "Барви осіннього лісу"

  Разом проведений час запам'ятовується на все життя. Вихідні цього тижня стали вдалим підсумком напруженої роботи вересня. Учні нашого класу за підтримки батьківського комітету вирушили в похід вихідного дня околицями міста Кам'янка. Цікаво та корисно провели час разом.  Польова каша та "похідні бутерброди" смачніші, коли смакуєш їх з однокласниками.





пʼятниця, 15 вересня 2023 р.

Проводимо дозвілля разом

 Сьогодні наше містечко відвідав Коломийський Академічний театр. Учні нашого класу із задоволенням переглянули виству "Рятуйте, мене женять"



 Разом проведене  дозвілля -  це класно! Отримали позитивні емоції. 


середа, 6 вересня 2023 р.

Стежками рідного краю.

  В межах пізнавально-освітньої кампанії після старту нового навчального року кам’янським школярам провели черговий тематичний захід. Для учнів 9-го класу міського ліцею № 1 організована ознайомча екскурсія по Тясминському каньйоні. Автор і ведучий заходу – Олександр Мушта. 

 В ході даного дійства діти пройшлись вздовж скелястих берегів р. Тясмин, де прослухали інформацію про історію даного водного масиву, його географічну та геологічну складову, теорії про походження назви та інше. Також учні прослухали інформацію про формування та видозміни Тясминського каньйону, його особливості, флору і фауну тощо. 
 Скелястий каньйон у Кам’янці є справжнім дивом природи. Після реалізації грантової програми “Розбудова та облаштування пам’ятки природи Тясминський каньйон” у 2018-2019 рр. каньйон перетворився на привабливий туристичний об’єкт та справжню візитівку всієї Кам’янської громади. Тож знати його історію та загальні моменти формування має кожен містянин, ну і звісно учнівська молодь, яка стала слухачем цього пізнавального заходу.
  

  

пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

Перший раз в дев'ятий клас.

 2023 - 2024  навчальний рік розпочинаємо дистанційно. Дякуємо нашим ЗСУ за можливість навчатися у вільній країні! На відстані один від  одного, але близькі по духу.

В добрий час, з надією в очах з жагою в серці!

пʼятниця, 28 квітня 2023 р.

Роковини Чорнобильської Трагедії.

 День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи проводиться щорічно 26 квітня на річницю трагедії 26 квітня 2023 року відзначаються 37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи.

Учні доєдналися до загальнодержавного вшанування пам'яті жертв Чорнобильської катострофи. Завдяки вчителю історії, Шрамко Лілії Сергіївни, відвідали тематичну виховну годину в публічній бібліотеці. 





четвер, 16 лютого 2023 р.

День єднання.

 16 лютого в Україні відзначають День єднання. Відповідний Указ “Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства” був підписаний Президентом України Володимиром Зеленським рівно рік назад напередодні повномасштабного вторгнення росії в Україну.
Через вісім днів після цього російські війська напали на українські землі.
Та український дух – не злякати їх авіацією, артилерією, ракетами, бо він – міцніше сталі.
Вже майже рік ми сміливо відстоюємо кордони України, і гідно перемагаємо завдяки нашій непохитній єдності.
Збереження цієї єдності є життєво-важливим критерієм для повернення миру та безпеки в Україну.

          В нашому класі сьогодні відбувся урок мужності разом з учителем історії, Лілією Сергіївною        Шрамко.

 





 
Нині – на нас рівняються інші країни, нашої міццю, глибоким почуттям патріотизму захоплюються!
І цього дня не тільки над кожною державною установою піднімають синьо-жовтий стяг, він майорить і в кожній країні, яка підтримує нас, а це – майже весь світ.