пʼятниця, 15 вересня 2023 р.

Проводимо дозвілля разом

 Сьогодні наше містечко відвідав Коломийський Академічний театр. Учні нашого класу із задоволенням переглянули виству "Рятуйте, мене женять"



 Разом проведене  дозвілля -  це класно! Отримали позитивні емоції. 


середа, 6 вересня 2023 р.

Стежками рідного краю.

  В межах пізнавально-освітньої кампанії після старту нового навчального року кам’янським школярам провели черговий тематичний захід. Для учнів 9-го класу міського ліцею № 1 організована ознайомча екскурсія по Тясминському каньйоні. Автор і ведучий заходу – Олександр Мушта. 

 В ході даного дійства діти пройшлись вздовж скелястих берегів р. Тясмин, де прослухали інформацію про історію даного водного масиву, його географічну та геологічну складову, теорії про походження назви та інше. Також учні прослухали інформацію про формування та видозміни Тясминського каньйону, його особливості, флору і фауну тощо. 
 Скелястий каньйон у Кам’янці є справжнім дивом природи. Після реалізації грантової програми “Розбудова та облаштування пам’ятки природи Тясминський каньйон” у 2018-2019 рр. каньйон перетворився на привабливий туристичний об’єкт та справжню візитівку всієї Кам’янської громади. Тож знати його історію та загальні моменти формування має кожен містянин, ну і звісно учнівська молодь, яка стала слухачем цього пізнавального заходу.
  

  

пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

Перший раз в дев'ятий клас.

 2023 - 2024  навчальний рік розпочинаємо дистанційно. Дякуємо нашим ЗСУ за можливість навчатися у вільній країні! На відстані один від  одного, але близькі по духу.

В добрий час, з надією в очах з жагою в серці!