четвер, 30 травня 2024 р.

Останній дзвінок в середній школі

  Сьогодні дев'ятикласники попрощалися з середньою школою. Хтось залишить стіни навчального закладу назавжди, а хтось продовжить опановувати знання в десятому класі. Пишаюся вами, мої креативні випускники!


https://drive.google.com/file/d/15psGWgzeYeyraqbxGuaa01HsCHVGXIYO/view?usp=sharing



середа, 29 травня 2024 р.

пʼятниця, 17 травня 2024 р.

Сильні, розумні, спритні....

  Учні нашого класу цогоріч стали учасниками міського фестивалю Сокіл - Джура.

Вони продемонстрували не тільки прекрасний військовий вишкіл, а й командну роботу.

Пишаємося однокласниками.



четвер, 16 травня 2024 р.

День вишиванки 2024

  День вишиванки – урочиста подія для кожного українця. Взяти участь у святкуванні Дня вишиванки просто – одягаймо вишиванку на роботу чи навчання!


пʼятниця, 5 квітня 2024 р.

До Всесвітнього дня здоров'я

5 квітня 2024 року учні нашого класу на уроці української мови написали диктант "Всесвітній день здоров'я" ( вчитель Котляр А. М.). Під час проведення диктанту учні дізналися більше про фізичне та моральне здоров'я, про раціональне харчування, режим дня, повторили основні правила вживання розділових знаків, повправлялися у граматиці.



четвер, 4 квітня 2024 р.

Шкільне життя вирує навіть попри масовані атаки ворога

 Сьогодні учні нашого класу долучилися до флешмобу організованого шкільним самоврядуванням до дня спорту та здоров'я. 

Захід проходив  в бомбосховищі під час повітряної тривоги. Попри масовану атаку ворога шкільне життя вирує. 



четвер, 21 березня 2024 р.

Цікаві уроки

 Сьогодні урок основ правознавства відбувся в цікавому форматі. Вчитель, Шрамко Лілія Сергіївна організувала урок  в центрі зайнятості. Діти отримали безцінні знання від працівників цунтру та на практиці ознайомилися з особливостями ринку праці.



четвер, 14 березня 2024 р.

Профорієнтація

 14 березня учні 9-11 класів нашого ліцею ознайомилися з умовами вступу та перспективами навчання в державному навчальному закладі "Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів". Зустріч відбулася в бомбосховищі ліцею. Навіть повітряна тривога не стала перепонує для профорієнтації.


пʼятниця, 23 лютого 2024 р.

Крокуємо до перемоги разом

 

До 10 річниці від початку російсько-української війни була проведена благодійна загальноліцейна акція "Єдина Україна - тільки разом". Зібрані речі будуть передані волонтерам Клименко Н.С. та Шокодьку Г.І.



середа, 7 лютого 2024 р.

День безпечного інтернету. Як захистити себе онлайн

 6 лютого 2024 ми відзначаємо День Безпечного Інтернету – день, присвячений розумному та відповідальному користуванню Інтернетом. У світі, де технології відіграють величезну роль у нашому житті, важливо знати, як захистити себе онлайн.

На уроці інформатики з учителем Олефіренко Н.М. учні підгрупи пригадали правила безпечної поведінки онлайн. 

Сюрпризом стала пропозиція зіграти на уроці в комп'ютерні ігри. Але не звичайні, а тематичні, саме на тему безпеки в інтернеті:

 

Насолоджуйтесь Інтернетом, але пам'ятайте про свою безпеку та безпеку інших. Нехай цей День безпечного інтернету нагадає нам всім про важливість відповідального користування цією потужною технологією.